NVBA-seminar ‘Veilig databeheer en circulariteit’ 15 november

Op donderdag 15 november organiseert het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) in Alkmaar het seminar ‘Veilig Databeheer en Circulariteit’. Ook CMBO-leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens het seminar zal een aantal sprekers namens gastheer Reisswolf Nederland het belang van veilig databeheer belichten tegen de achtergrond van de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen. Een ander actueel onderwerp is de circulariteit van papier, hoe ga je hier als bedrijf op een geode manier mee om? Tenlotte zal een spreker van Wikimedia Nederland ingaan op de vraag in hoeverre bedrijfsarchieven een rol kunnen spelen bij het verzamelen en vrij beschikbaar maken van informatie en materiaal.
Meer informatie over het programma en de wijze van aanmelden: www.nvba-info.nl.

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie