CMBO-bijeenkomst 12 april: AVG en Cyber Security, hoe word ik hackerproof?

Op donderdag 12 april 2018 organiseert CMBO, in samenwerking met FESPA Nederland, een bijeenkomst over de komende AVG-regelgeving, tegen de achtergrond van recente ontwikkelingen op het gebied van cyber security.
Binnenkort is het zover: vanaf 25 mei gaat de overheid de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) handhaven. Hoe ga je daar als bedrijf op een praktische manier mee om? En wat is eigenlijk het gevaar waar tegen deze regelgeving ons wil beschermen? Hoe denkt een hacker? En hoe hou je hem buiten de deur?   
    
Hoe breng je de AVG in de praktijk?

Saskia Lang van Langblok advocaten legt uit waar het bij de AVG om gaat. Hierbij kijkt zij niet alleen naar de vastlegging en bescherming van persoonsgegevens, maar ook naar de juridische kant van de zaak. Voldoen de Algemene Voorwaarden aan de AVG, zijn de procedures conform de nieuwe wet, zijn de geheimhoudingsverklaringen op orde? Op een interactieve manier laat zij zien hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je bedrijf en je processen AVG-proof zijn. 

Hoe denkt een hacker en hoe verweer je je daartegen?
Eric Bos 
van Riscom benadert het onderwerp vanuit de cyber security. Met de AVG in aantocht en het ene privacy schandaal na het andere nestelt het belang van online veiligheid en de waarde van data zich steeds meer in het gemeenschappelijk bewustzijn. Voorkomen is beter dan genezen. Eric laat zien wat je als ondernemer kunt doen om je website en je klantgegevens te beschermen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via deze pagina, na te zijn ingelogd. Indien je dat niet eerder hebt gedaan die je je (eenmalig) te registreren als bezoeker, rechtsboven op die pagina. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@cmbo.nl, onder vermelding van de datum van deze bijeenkomst.

Nog geen reacties.

Geef een reactie