Business & Technology Update 2018

Tijdens de derde editie van het jaarlijkse CMBO/Printmedianieuws-event laten acht deskundigen in twee talkshow-sessies hun licht schijnen op 2018: de economie, de technologie, kortom de toekomst van onze branche. Kom donderdag 23 november naar de inspirerende locatie van Prindustry in Haarlem.
Het gaat beter in de grafische branche, ondernemers kijken weer met vertrouwen naar de toekomst. Intussen dendert de technologie voort en betreden nieuwe spelers (vooral) de online markt. Bedrijven die het predicaat ‘grafisch’ niet opgespeld willen krijgen, maar wel een steeds belangrijker rol spelen in het beprinten en/of bedrukken van uiteenlopende mediadragers. Zijn er argumenten voor het optimisme? Waar staan we? Hoe doen we het, waar moeten we heen? Hebben we genoeg kennis om ‘online’ volledig te kunnen omarmen?

Talkshow
Tijdens de talkshow voelt gespreksleider Peter Luit de deskundigen aan de tand en toetst hij hun beweringen met het aanwezige publiek. Kritisch? Zoek snel een plaats op de eerste rij rondom de gesprekstafel en laat je stem horen. Gastheer Ramon van Wingerden (directeur Prindustry) trapt af met zijn visie op de branche en zet daarmee de toon voor een dynamische discussiemiddag.

Programma
15:30 ontvangst met koffie
16:00 inleiding door dagvoorzitter Peter Luit
16:05 aftrap door Ramon van Wingerden (directeur Prindustry)
16:25 eerste debatronde (Business: markt, economie, organisatie, kennis)
Alex Kunst (zelfstandig journalist en Mr. Print Pakt binnen het KVGO)
Hans Schoolenberg (adviseur en financieel analist)
Jos Teunen (onderzoeker GOC)
Saskia Lang (arbeidsrechtadvocaat Langblok advocaten)
17:00 pauze
17:15 tweede debatronde (Technology: technologie, workflows, innovatie, online)
Marco de Engelsman (eigenaar Blokboek en zelfstandig tekstschrijver)
Jan Vroegop (redacteur printmedianieuws en technisch analist)
Hans Baljet (redacteur printmedianieuws en bedrijfsadviseur)
Ramon van Wingerden (online workflow analist en directeur Prindustry)
17:50 netwerkborrel
18:30 – 19:00 einde

Locatie
Richard Holkade 22, 2033 PZ  Haarlem.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis toegankelijk, wel vragen wij om een inschrijving.

Nog geen reacties.

Geef een reactie