CMBO-bijeenkomst ‘Van Narrowcasting tot Digital Signage’

Op donderdag 20 april 2017 vindt de CMBO-bijeenkomst ‘Van Narrowcasting tot Digital Signage’ plaats bij IP Digital Signage Solutions in Vianen. Aanleiding is het winnen door IP Digital van de CMBO Innovatie Award 2017 voor hun dubbelzijdige, slechts 2,6 mm dikke LG-OLED beeldscherm. De jury kende de award toe vanwege de overtuigende manier waarop IP Digital de nieuwste beeldschermtechnologie inzet voor hoogwaardige toepassingen in onder andere de retail.

Narrowcasting
Leek een aantal jaren geleden het begrip ‘narrowcasting’ een vroege dood te sterven, door de opkomst van steeds betere beeldschermen – met een beeldkwaliteit en een zwarting die niet onder doet voor die van drukwerk – èn van gebruiksvriendelijke software vindt het nu alsnog zijn weg. Winkelen wordt steeds meer ‘beleven’ en door middel van digital signage – al dan niet interactief met behulp van een touchscreen – wordt het publiek in de fysieke winkel een meerwaarde geboden ten opzichte van ‘online shoppen’.

Digital signage software
Met behulp van de software kan content eenvoudig worden beheerd: aanbiedingen, afbeeldingen, video’s, mededelingen, nieuws en weerbericht. Door de hoge beeldkwaliteit zijn de schermen ook geschikt voor ‘high end’ productpresentaties. Voor ‘traditionele’ grafische en signbedrijven vormt de toepassing van beeldschermtechnologie een interessante uitbreiding op hun portfolio, waarmee zij juist hun bestaande klanten van dienst kunnen zijn. Vanwege hun kennis van grafische technieken en het produceren van content zijn deze bedrijven als geen ander in staat deze technologie toe te passen, waarbij de eigen creativiteit en DTP-capaciteit volop ingezet kunnen worden.

Tijdens de bijeenkomst op 20 april wordt aan al deze aspecten uitgebreid aandacht besteed en wordt de besproken technologie gedemonstreerd.

Agenda
15.30 uur: Ontvangst met koffie en koek
16.00 uur: Van Narrow Casting tot Digital Signage, meer dan beeldscherm communicatie alleen – Dennis de Man (IP Digital)
17.00 uur: De bekroonde OLED-technologie van LG – Patrick Bouwman (LG Busimness Solutions)
17.45 uur: Uitreiking CMBO Innovatie Award 2017
18:00 uur: Netwerkborrel met hapje en drankje

Locatie
IP Digital Signage Solutions, Sportlaan 3C, 4131 NN Vianen.

Aanmelden
Meld je nú hier aan, na te zijn ingelogd. De toegang is gratis. Als je je nog niet eerder langs deze weg hebt aangemeld voor een van onze events dien je je eerst (eenmalig) te registreren, rechtsboven op de pagina van het event. Je kunt je ook aanmelden door middel van een e-mail aan info@cmbo.nl, onder vermelding van de datum van het event. Kort voor de bijeenkomst ontvang je een definitieve bevestiging.

Nog geen reacties.

Geef een reactie